Bijna een jaar vertragingen A1 tussen Deventer en Apeldoorn

Rijkswaterstaat verbreedt de snelweg A1 tussen Apeldoorn en Twello. Vanaf vrijdag 1 september 2023 tot en met vrijdag 9 augustus 2024 vinden werkzaamheden plaats tussen de verzorgingsplaatsen De Paal en Vundelaar en aansluiting Twello.

Rijkswaterstaat adviseert de reizigers: “Houd in beide richtingen rekening met versmalde en verlegde rijstroken en een snelheidsbeperking van 90 km/h.”

Versmalde rijstroken
Het verkeer in de richting van Deventer rijdt vanaf vrijdag 1 september 2023 over 3 versmalde en verlegde rijstroken tussen verzorgingsplaats De Paal en aansluiting Twello. “Tevens wordt de aanwezige weefstrook vervangen door 2 afzonderlijke in- en uitvoegstroken”, aldus Rijkswaterstaat.

Lees voor meer info door onder de foto…

Vanaf vrijdag 8 september 2023 rijdt ook het verkeer richting Apeldoorn over 3 versmalde en verlegde rijstroken tussen aansluiting Twello en verzorgingsplaats Vundelaar. Het verkeer ondervindt tot en met vrijdag 9 augustus 2024 hinder van deze aanpassingen. Tijdens deze werkzaamheden geldt een maximumsnelheid van 90 km/h.

Advies Rijkswaterstaat

  • Pas tijdig uw snelheid aan en houd voldoende afstand; de politie controleert.
  • Volg de aanwijzingen op de borden langs de weg.
  • Houd rekening met extra reistijd en vermijd zoveel mogelijk de spits.

Afbeeldingen: Rijkswaterstaat

Erik van Luttikhuizen
HOOFDREDACTEUR - - Momenteel bekleedt de 55 jarige Erik de functie van hoofdredacteur en is dagelijks werkzaam op de hoofdredactie in Wijhe. - - Daarnaast is de geboren en getogen Deventenaar (onbezoldigd) actief als verslaggever bij alle Go Ahead Eagles wedstrijden. Dat verslag is wekelijks te horen in Salland Sport.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer