Beweegcarrousel: een nieuw beweegaanbod in Deventer!

Op zaterdag 7 december nodigen TTV Swift, De Deventer Sportploeg en Iedereen Actief Deventer iedereen uit om kennis te komen maken met een aantal nieuwe beweegactiviteiten. Doel is om mensen lekker te laten bewegen op een laagdrempelige manier.

Sporten en bewegen is voor iedereen fijn om te doen. Voor je gezondheid, maar ook voor je welbevinden. Voor sommige mensen is de stap naar sporten groot en dat betekent dat ze ook niet altijd voldoende bewegen. In Deventer vinden we dat ook zij mee moeten kunnen doen bij verschillende beweegactiviteiten. Daarom start Iedereen Actief met de ‘Beweegcarrousel’!

Beweegcarrousel

Zaterdag 7 december – van 11.00 tot 14.00 uur – staat in het teken van een instuif. Dat betekent dat iedereen – jong en oud – die het leuk vindt, kan komen kennis maken met zeven verschillende beweegactiviteiten bij TTV Swift (Bekkumerstraat 11 in Deventer).

Beweegactiviteiten waar je niet zo heel snel mee in aanraking komt, maar die wel heel fijn zijn om te doen. Het gaat om: Racerunner, Bocce, Boccia, Bowls, Curling, Darts en Schuiftafeltennis.

Natuurlijk zijn de ambassadeurs en vrijwilligers van ‘Iedereen Actief’ aanwezig om de bezoekers wegwijs te maken en te helpen.

Sportnieuws uit de regio Salland

 • Inhoud 395ste uitzending Salland Sport

  Morgen (zondag) is tussen 14:00-17:00 uur is de 395ste uitzending van Salland Sport (voorheen Airplay Sport) op Salland1 te horen. Daarin wordt er verslag gedaan van Rohda Raalte – FC Winterswijk (1E), ATC 65 – Wijhe ‘92 (2J) en de 2e helft van de damesvoetbalwedstrijd Loenermark VR1 – Overwetering VR1 (begint om 13.00 uur). Daarnaast zijn er tussen 4 en 5 uur nabeschouwingen met trainer Sander Poll van SC Overwetering, Ozan Ihtiyar van Mariënheem en Maikel Jansen of Lorkeers van SC Wesepe.

  De handbalnabeschouwingen tussen 16.00 en 17.00 uur zijn met Jeske Blom van Wijhe ’92 dames 1 en trainer Gert Wessels van H.H.Z.D. dames 1. Daarnaast hebben we wellicht ook nog een nabeschouwing met SC Overwetering dames 1.

  Verder houden we de wedstrijden bij van alle voetbalwedstrijden uit Salland en de Eredivisie, hoor je het laatste sportnieuws uit Salland en alle uitslagen en standen uit Salland.

  Heb je zelf nog sportnieuws uit Salland dat je onder de aandacht gebracht wil hebben? Dan kun je dat mailen naar sport@salland1.nl, een bericht sturen via Twitter (@Salland_Sport) of Facebook (facebook.com/SallandSport). Tijdens de uitzending kun je bellen of appen naar de studio via 0572-360188.

  Salland Sport is elke zondag te beluisteren tussen 14.00 en 17.00 uur op Salland1 via 105.1 en 105.7 FM, online via salland1.nl/luisteren, DAB+ en via de kabelradio op 104.1FM.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie