Bestuurder schiet van N337 en raakt gewond

Op de vroege donderdagmorgen kreeg de politie een melding van aanrijding met letsel op de Rijksweg tussen Olst en Deventer. Ter plaatse trof men een auto aan die van de weg was geraakt met daarin een gewonde bestuurder.

Vermoedelijk geraakte de bestuurder van een blauwe Renault, rond 06:00 uur, even met zijn rechterwielen in de berm naast de weg. Door het aansluitende stuurgedrag schoot de auto vervolgens fel de andere kant op waardoor het een object raakte en tot stilstand kwam in een weiland weiland. Dit getuige de sporen ter plaatse naast de weg en het resultaat in het tegenovergelegen weiland.

Ooggetuigen melden verder dat de bestuurder gewond met de ambulance is vervoerd. De auto is, zwaar beschadigd, afgesleept.

Erik van Luttikhuizen
HOOFDREDACTEUR - - Momenteel bekleedt de 55 jarige Erik de functie van hoofdredacteur en is dagelijks werkzaam op de hoofdredactie in Wijhe. - - Daarnaast is de geboren en getogen Deventenaar (onbezoldigd) actief als verslaggever bij alle Go Ahead Eagles wedstrijden. Dat verslag is wekelijks te horen in Salland Sport.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer