Benefietconcert ‘House of Cards’ ALS de wereld uit! door Popkoor Fitis

Popkoor Fitis brengt op vrijdag 8 juli een Benefietconcert in de Nicolaaskerk in Wijhe.
De opbrengst komt geheel ten goede aan de Stichting ALS Nederland. De compositie ‘House of Cards’ van pianist en componist Rob van Horssen, is oorspronkelijk geschreven voor orkestbezetting en als CD uitgebracht. Popkoor Fitis draagt deze uitvoering van ‘House of Cards’ speciaal op aan Hanno Bos – sinds acht jaar leeft de Wijhenaar met ALS. 

House of Cards vormt de hoofdmoot van dit Benefietconcert.
Daaromheen brengt Popkoor Fitis een mix van populaire popmuziek, zoals Suzan & Freek, Dotan, Ed Sheeran, Adele, Keane en Coldplay.

Foto: website Fitis, www.Geelvinck.nl


Stichting ALS Nederland zet zich in voor het vinden van de oorzaak van en oplossingen voor de dodelijke zenuw- en spierziekte ALS.  Om de oorzaak van deze slopende ziekte en een medicijn te vinden is er geld nodig, veel geld.

Waarom House of Cards?
Componist en pianist Rob van Horssen maakte samen met vocalist en producer Marvin Dee de CD ‘House of Cards’ – de muzikale uitdrukking van wat de diagnose ALS met hem deed: zijn wereld stortte als een kaartenhuis in. Ook de opbrengst van deze CD komt geheel ten goede aan Stichting ALS Nederland.

Toegangskaarten:
Kaarten á €7,50 zijn verkrijgbaar bij Primera Schippers, Langstraat 43 Wijhe. Reserveren kan ook via website www.vriendennicolaas.nl/actueel en aan de kerk zolang er zitplaatsen zijn. Meer info: website www.geelvinck.nl / Concerten en events: 8 juli

Donaties mogelijk op NL85RABO0328159871 ten name van St Vrienden Nicolaaskerk Wijhe met vermelding donatie Hanno Bos

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,011VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer