Ben Bulten verrassende nieuwe trainer handbalsters Overwetering 2

Na een lange zoektocht is het de handbalsters van Overwetering dames 2 gelukt een trainer voor hun team te vinden. Het 2de damesteam die tot op heden mee trainde met het eerste krijgt een verrassende naam als trainer/coach.  Ben Bulten zal namelijk vanaf heden de trainer zijn van het tweede team.
Bulten stopte namelijk afgelopen zomer met zijn trainersloopbaan en ging met trainerspensioen. De 2 seizoenen daarvoor was hij trainer van  de handbalsters van Overwetering 1 Maar het geel/groene bloed stroomt waar het niet gaan kan en hij keert  dus terug in de handbalwereld als trainer/coach van  Overwetering dames 2.

Bulten was een kleine maand geleden aanwezig bij de bekerwedstrijd tussen de eerste teams van Wesepe en Overwetering. En vervoegde zich daar al op de tribune bij de dames 2 die  koffie en thee hadden meegenomen  om te nuttigen tijdens de wedstrijd.  Daar is de basis gelegd voor de samenwerking die nu concreet is.

Veerle Ijsseldijk – Haak  reageert  namens dames 2 op het aantrekken van Bulten : ”Inderdaad na een lange zoektocht eindelijk een trainer/coach voor dames 2. Ben zal een aantal trainingen leiden op donderdagavond en op dinsdag traint dames 2 gewoon mee met dames 1. We zijn erg blij met zijn komst en zullen er samen een mooi seizoen van maken”.

Ben Bulten is weer terug in de handbalwereld. Vanwaar de keuze om toch  weer aan de slag te gaan als trainer ?  Waarom weer terug in deze handbalwereld?

”Ben er niet uit weggeweest, wel voor Overwetering. Geef nog wat trainingen op zondagmorgen bij Takt Handbalschool in Twello, erg leuk. Nadat ik besloten had om te stoppen bij Overwetering (wel genoeg na bijna 40 jaar) heeft dames II mij verschillende malen gevraagd om te coachen bij wedstrijden in de buurt, omdat er geen trainer/coach te krijgen was voor dit leuke team en groen/geel blijft toch hangen

Onlangs bezocht ik de bekerwedstrijd van Overwetering tegen Wesepe en daar met wat speelsters van dames II gesproken en er over nagedacht, het blijft een tof spelletje. Na goed overleg met thuis en mijzelf heb ik besloten om te assisteren bij een aantal trainingen en een aantal wedstrijden te coachen uitsluitend voor dames II. Er is goed overleg geweest met Jan (trainer dames I) en we zullen zien wat het brengt. Wel is afgesproken dat dit tot eind van dit seizoen is aldus Ben Bulten.

Sportnieuws uit de regio Salland

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie