Beker avontuur voorbij voor volleyballers Rood-Wit’75

Leestijd: 2 minuten

Een stunt in de beker werd het niet voor de heren van volleybalvereniging Rood-Wit?75 uit Wijhe, maar een sfeervolle avond was het zeker. Op maandag 17 november stond het bekerduel tussen de heren van Rood-Wit?75 en Zeewolde op het programma. De Wijhese mannen spelen in de 2de klasse terwijl de bezoekers uit Zeewolde in de promotie klasse spelen. Het is voor het eerst in jaren dat het eerste team van Rood-Wit ?75 de tweede ronde had gehaald en hoopten natuurlijk op een stunt. De sfeer was in ieder geval top deze avond aanmoedigingen waren er continu met trommels,toeters en andere sfeerverhogende middelen.

De eerste set schoten de bezoekers behoorlijk uit de startblokken en kwamen op een 4-12 voorsprong. Daarna herpakte de wat oudere heren vergeleken met de jonge jongens uit Zeewolde zich aardig en kwamen nog aardig terug de eerste set. Toch ging deze met 25-19 naar de bezoekers. Ook in de tweede set was Zeewolde de bovenliggende partij ondanks de inspanningen van de Wijhese ploeg en de aanmoedigingen bij ieder gescoord punt of goede aanval van het publiek ging de tweede set naar Zeewolde met 25-16. De set stand 25-16 was eveneens de eindstand in de derde set. Daarmee was het bekersprookje voor Rood-Wit?75 ten einde door een 3-0 nederlaag. Maar kan de ploeg wel terug kijken op een historische avond met een mooi bekersfeertje gemaakt door het publiek.

De volgende competitiewedstrijd is 22 november om 14:00 tegen SV Dynamo Apeldoorn HS 9 in de Welgelegenhal in Apeldoorn

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!