Auteur Jan Smit te gast bij Primera Schippers in Wijhe


Donderdagavond 18 december a.s. komt Jan Smit bij boekhandel Primera Schippers in Wijhe. Jan Smit is de auteur van het boek ?De Opdracht  of de vele gezichten van Herman Wijffels? en hij heeft het boek Derivatendrama geschreven, waarin verteld wordt hoe woningcorporatie VESTIA verzeild raakte in een van de grootste speculatieschandalen ter wereld.

De avond wordt gehouden in de Primera Boekwinkel en begint om half 8 met een presentatie door Jan Smit over beide boeken, waarna hij door journalist Raymond Korse wordt geïnterviewd. Ook aanwezigen krijgen de gelegenheid vragen te stellen.


In de Wijhese Primera Boekwinkel is (die avond) van beide boeken een extra voorraad aanwezig, er wordt gezorgd voor een kopje koffie/thee bij ontvangst, in de pauze kan er een wijntje/sapje worden gedronken. De toegang is GRATIS, maar om de avond zo goed mogelijk voor te bereiden is het gewenst zich per mail aan te melden op schippers@primeranet.nl , telefonisch (0570-521307) of in de winkel: Langstraat 43 in Wijhe.

Sportnieuws uit de regio Salland

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie