Anton Kleine Schaars wint de Kei van Wijhe 2023!

Het is een welverdiende erkenning voor zijn jarenlange toewijding en onvermoeibare betrokkenheid bij de gemeenschap. Wijhe heeft massaal gestemd op Anton Kleine Schaars bij de verkiezing tot de Kei van Wijhe 2023.

Sinds 1977 speelde Anton een vooraanstaande rol als lid van het Wiejes Cabaret en als fervent promotor van het Sallands Dialect. Met een verleden als politiek actief lid in Plaatselijk Belang Wijhe heeft Anton bewezen dat zijn inzet verder reikt dan het podium en de Noordmanshoek, waar hij met ongeëvenaard enthousiasme de mogelijkheden van een ecologisch landgoed en een voedselbos met duurzame woningbouw aan de noordelijke rand van het dorp omarmt.

Kei van Wijhe
Anton Kleine Schaars is de belichaming van een actief leven na het pensioen. Zijn inzet voor gemeenschap en ecologie vormt een inspiratiebron voor velen. De titel ‘Kei van Wijhe 2023’ is niet alleen een eerbetoon aan zijn betrokkenheid, maar ook een blijk van waardering voor een man die met vastberadenheid en passie blijft streven naar positieve verandering.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer