Aftrap jubileumjaar vv Heino in Dorpshuus Heino

Met het Voetbalcafé dat op 16 januari 2019 in het Dorpshuus Heino wordt gehouden, trapt vv Heino officieel het 50-jarig jubileum af. Met in de loop van 2019 vele festiviteiten op het Sportpark, is het Voetbalcafé in het Dorpshuus een pre-reünie dat in het teken staat van de presentatie van het (halve) elftal van de eeuw.

De stemmen zijn geteld: welke spelers worden naar het podium geroepen? Die populaire met de grootste mond? Die back van het roemruchte team uit de jaren zeventig? Die luchtmacht van rond de eeuwwisseling die de sensationele beslissingswedstrijd won in de nacompetitie? De spits die het meeste scoorde? Nu nog een groot geheim maar tijdens het Voetbalcafé worden de namen dan eindelijk bekend gemaakt.

Er zijn veel herinneringen op halen en dat wordt onder meer gedaan met (oud)trainers Steggink, Krosman, Lobbert, Nijboer, Poelhekke en Vogel. Bijvoorbeeld de legendarische kampioenswedstrijd tussen Heino en Lemelerveld toen er zo’n vierduizend fans rond het veld in Heino stonden. Dat was toen nog mogelijk in het tijdperk voor de overdekte tribune en extra kleedkamers. Of wat te denken van de sportieve prestaties van het eerste team of de leden en supporters die de vernieuwing van de kantine mogelijk maakten? Samen met trainers en spelers zal Johan Compagner de vele sappige verhalen uit de rijke Heinose voetbalgeschiedenis niet schuwen. Daarnaast kunnen er ook herinneringen opgehaald worden met de vele foto’s die bijeen gebracht zijn.

Spelers, trainers en supporters van vroeger en nu zijn woensdag 16 januari 2019 van harte welkom in het Dorpshuus Heino. Aanvang 20:00 inloop vanaf 19:30 Opgeven kan via beheer@dorpshuusheino.nl

Sportnieuws uit de regio Salland

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie