Activiteiten Januari in Dorpshuus Heino

Voor het Dorpshuus zal het een bijzonder jaar worden; met het 10 jarig bestaan in november. Ook zijn we op zoek naar een nieuwe beheerder, want Ans wil na al die jaren graag het stokje overdragen. Het is een mooie baan waar veel energie in gaat zitten, maar waar je ook veel energie voor terug krijgt.
We hopen op vele leuke activiteiten dit jaar en leuke ontmoetingen in het Dorpshuus van Heino.
Expositie
Elke drie maanden is er in het Dorpshuus in Heino een wisselende expositie van amateurkunstenaars uit Heino.
Van 3 januari t/m 30 maart zijn de schilderijen van Riky Siemers-Buis te zien.
Riky heeft na haar pensionering een opleiding aan de kunstacademie in Kampen gevolgd en daarna nog les gehad in Nunspeet.
Zij schildert vooral met acrylverf, maar maakt ook aquarellen. Realistische werken hebben haar voorkeur. Zo heeft Riky de Nachtwacht van Rembrandt op kleiner formaat nageschilderd. De werken zijn te zien tijdens de openingstijden van het Dorpshuus.
Foto: schilderijen Riky Siemers-Buis
zaterdag 7 januari Plandelen 
Vanaf 10.00 uur wordt er weer geplandeld. We gaan rommel prikken en dan samen een kop koffie drinken. Iedereen is welkom.
Dinsdagavond 17 januari: Info-Cafe met 5 maatschappelijke organisaties.
Deze avond krijgt U informatie over :
Fonds voor ons, Caritas, Stichting Leergeld en Humanitas en Wijzz
Zij willen heel graag vertellen met welke zaken zij bezig zijn en waarvoor  we een beroep op hen kunnen doen.
De toegang is gratis en de avond duurt van 19.30-21.30 .Zaal open om 19.00 uur.
Woensdag 18 januari: Parkinson contact met Ergo Therapeut 13.30 uur
Astrid van de Maar zal deze middag te verzorgen. Astrid is een ergotherapeut aangesloten bij het Parkinsonnet. Zij heeft zich gespecialiseerd in de behoefte van diverse hulpmiddelen die met name bij Parkinson patiënten erg veel gemak opleveren. Zij kijkt dan ook met de cliënten samen wat er nodig is, wat mogelijkheden zijn, en niet onbelangrijk wat waar te verkrijgen of te realiseren is.Donderdag 19 januari: Bingo 
Vorige maand was het volle bak, met een hoofdprijs van € 400,00. Wat zal het deze maand worden? We beginnen om 20.00 uur en de zaal is om 19.00 uur open. Iedereen boven de 18 jaar is welkom.

13 januari Film: Soof 3     Uitverkocht
10 februari: Nowhere Special  
Trailer
Kaartjes bestellen
Vrijdag 27 januari: soep café
Iedereen is welkom. Inloop vanaf 17.00 uur.
Er wordt vooral gewerkt met producten die niet meer in de winkel verkocht kunnen worden maar nog heel goed te eten zijn. Onze koks maken er iets lekkers van en zo draagt het Soepcafé bij aan een duurzame samenleving.
Zaterdag 28 januari: Repair café
De mannen staan klaar om kleine reparaties te doen, tegen een vrijwillige bijdrage. En om uw messen, scharen of heggenschaar te slijpen.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,012VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer