Theaterseizoen Hoftheater geopend

Het theaterseizoen is weer gestart. Het HOFtheater start met een uitverkochte voorstelling. René van Meurs zou dit voorjaar naar Raalte komen maar werd die week vader. Vrijdag 23 september staat hij voor een volle zaal met cabaretliefhebbers. Voor andere cabaretvoorstellingen, zoals Rayen Panday op 6 oktober en Alex Ploeg op 14 oktober zijn nog voldoende kaarten beschikbaar.

Op donderdag 29 september brengt Alexander Broussard een eerbetoon aan Billy Joël en op vrijdag 30 september is het kwetsbare, mooie programma te zien én te horen van Maaike Ouboter en Eric Corton. Het theaterseizoen is echt begonnen!

Vrijdag 23 september: René van Meurs – 2636 (uitverkocht) René van Meurs staat ineens aan de vooravond van een nieuwe fase! Met al z’n levenservaring en z’n goeie gedrag. Dan moet je er ineens echt wat van gaan maken, omdat dat nu eenmaal zo hoort. Verantwoordelijkheid nemen, dingen vinden, dat soort dingen. Maar wat als je daar misschien nog niet klaar voor bent en gewoon nog wat wil dollen en loltrappen? Moet ook gewoon kunnen, toch?

Donderdag 29 september: The Billy Joël Experience (uitverkocht) Alexander Broussard brengt met zijn band 003 een eerbetoon aan Billy Joël. Hij werd vorig jaar 2e bij het programma ‘The Tribute – battle of the bands’.

Vrijdag 30 september: Maaike Ouboter & Eric Corton De twee multi-talenten leerden elkaar kennen tijdens de opnames van De Beste Singer Songwriter van Nederland waar Maaike Ouboter toenmalig jurylid Eric Corton tijdens de auditie direct diep wist te raken met het nummer Dat Ik Je Mis. Mede daardoor beleefde ze een stormachtige doorbraak en volgden twee albums met enkele succesvolle tours. Haar nieuwe album Harnas van Glas verscheen eind 2021. Kaarten kosten €22,50

Kaartverkoop

Kaarten bestellen kan via de website www.HOFtheater.nl of telefonisch op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 13:00 uur via 0572 361 361.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,023VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer