60-jarig bruidspaar Fam. Brouwer-Blankhorst

Theo en Marietje Brouwer, op 27 augustus 2020 zijn ze 60 jaar getrouwd. Veel van deze jaren hebben ze aan de Spanjaardsdijk in Heeten gewoond, tegen de bos aan op een prachtige plek met grote tuin. Hier zijn hun drie kinderen opgegroeid. Beide waren ze erg actief binnen het verenigingsleven in het dorp. Marietje als lid van het KVG, en nog steeds actief lid van de sportvereniging. Iedere maandagmiddag wordt er nog gegymd. Theo eerst ook als voetballer, later vele jaren als voorzitter bij de Sv Heeten. Samen met medebestuursleden en vrijwilligers hebben ze de vereniging groot zien worden, vele uren werden er op het sportcomplex doorgebracht. Bij zijn afscheid als voorzitter is hij benoemd tot erelid van de vereniging. Naast deze activiteiten was er natuurlijk ook nog tijd voor de vogels, lezen, fietsen en vakanties in Ostenrijk. Heel wat jaren zijn ze daar naar toe geweest, veel gewandeld en plaatsen bekeken. Ze kunnen er nog uren over vertellen.

Sinds vier en een half jaar wonen ze nu in het dorp, de Spanjaardsdijk verruild voor de Hademanstraat. Maar nog steeds met grote tuin, de grootste hobby van Theo, en dat is ook te zien. Kleurige bloemen, een mooi gazon, alles ligt er strak bij. Marietje fietst nog iedere woensdagmorgen even naar de markt in Raalte, ze helpt nog met het schoonmaken van de kerk. Veel betrokkenheid hebben ze ook voor hun kinderen, klein en achterkleinkinderen, hun leven wordt vol belangstelling gevolgd. Theo en Marietje blijven nog lekker actief, en genieten er samen van!

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer