13.4 C
Deventer
maandag, oktober 18, 2021

50+ Zomerfitochtenden bij Zwembad De Tippe

Heino – Elkaar weer ontmoeten en lekker bewegen. Vrienden van De Tippe en Sportbedrijf Raalte organiseren dit jaar weer vier 50+ Zomerfitochtenden bij Zwembad De Tippe in Heino. Deze ochtenden worden gehouden op de ligweide van de Tippe, op de eerste vier dinsdagen in de zomervakantie: 13, 20 en 27 juli en 3 augustus 2021 van 10.00 tot 11.30 uur.

“Vorig jaar konden de zomerfit ochtenden helaas niet doorgaan, maar dit jaar zijn we blij ze weer te kunnen organiseren. We hopen op net zo’n groot succes als de eerdere drie edities” vertelt Rutger ter Laak namens Vrienden van De Tippe. “We willen met deze zomerochtenden bereiken dat de 50-plussers een gezellig uitje hebben, waarbij ze ook nog eens kunnen bewegen. Een welkome afleiding in de toch al rustige vakantieperiode. Zeker na zo’n lange periode waarin contact niet vanzelfsprekend was.”

Programma De zomerochtend begint met koffie, thee, iets lekkers erbij en daarna gaan de deelnemers tweemaal 20 minuten ontspannen en bewegen. Elke dinsdag is er een ander programma. De activiteiten zijn op de ligweide van het zwembad en voor de liefhebbers kan er ook gezwommen worden. De organisatie is in handen van Vrienden van De Tippe, Fysiotherapeut Rolien van der Heijden, Tai Chi instructeur Anja Dam en Sportbedrijf Raalte.

Opgeven Deelname aan de 50Plus Zomerfitochtend is gratis. U kunt zich aanmelden door uw naam, adres, e-mail, telefoonnummer en de datum van deelname te mailen naar info@vriendenvandetippe.nl. U kunt ook een inschrijfformulier invullen en inleveren in het Dorpshuus, Bibliotheek Heino of Zwembad de Tippe. Ook mensen met een rolstoel of rollator zijn van harte welkom. Makkelijk zittende kleding is wel aan te raden. Meer informatie is te vinden bij www.vriendenvandetippe.nl

Redactie
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

812FansLike
1,874VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer