4e klasse nu definitief voor vv Diepenveen

Leestijd: < 1 minuut

Na enkele jaren op het derde niveau geacteerd te hebben, viel zondag voor vv Diepenveen het doek definitief. Na een 3-1 nederlaag tegen het Apeldoornse Groen-Wit ’62 moeten de mannen van trainers Patrick Kieftenbelt en Rob Spliethof zich nu gaan focussen op de vierde klasse.

Nadat eerder de contracten van beide trainers nog werden verlengd en de verwachtingen hooggespannen waren, moesten de geel zwarten zondag hun meerdere erkennen in de groen witten. Diepenveen keek in de 18e minuut al tegen een achterstand aan. Het was Jean Matitaputty het eerste doelpunt voor de bezoekers op het scorebord deed verschijnen. En dat was niet zijn laatste. Want ook het laatste doelpunt, de 3-1, kwam op naam van Matitaputty.

Nadat er in de eerste helft niet meer gescoord was, mocht Jim Willemsen in de 58e minuut voor de gelijkmaker aantekenen. Maar acht minuten voor tijd waren het toch de Apeldoorners die weer op voorsprong kwamen, middels Kevin Oude Kotte. En zich dus mochten handhaven in de 3e klasse ten kostte van de Sallandse ploeg.

Hieronder de nabeschouwing van Salland Sport met trainer Patrick Kieftenbelt na de verloren finale.