4D online spreekuur donderdag 11 februari 2021

Heb je goede ideeën om je buurt of omgeving mooier, socialer of groener te maken maar weet je niet goed wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met de 4D-makelaar in jouw regio.

Samen met het team Sociale Kwaliteit van de provincie Overijssel organiseren de 4D-makelaren elke tweede donderdag van de maand een spreekuur. Kom maar op met je mooie ideeën en meld je aan!

Voorbeelden

Voorbeelden van initiatieven zijn het ontwikkelen van ontmoetingsplekken die aansluiten op de 1,5 meter samenleving, het gezamenlijk inrichten van openbare ruimte of het organiseren van lokale maatschappelijke, culturele of sport activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan locatietheater, het bereiken van nieuwe doelgroepen voor lokale sportverenigingen of projecten die eenzaamheid voorkomen.

Het eerstvolgende spreekuur is 11 februari 2021 tussen 9.00 en 14.00 uur.

Aanmelden kan via mail of telefonisch:

E: info M: 06 – 13 48 85 79

Eerst meer informatie? Kijk eens op https://www.stimuland.nl/4d/

Of bekijk deze oproep van 4D-makelaar Juliëtte Huis in ’t Veld

Marcel Schaufeli
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer