Inloopavond dansgroep Iesselstars

Leestijd: 2 minuten

Carnaval 2016 viel vroeg dit jaar, maar het dansseizoen eindigt voor dansgroep de Iesselstars van carnavalsvereniging “Iesselzotten Olst” pas op zondag 6 maart. Ook daarna is er echter geen tijd voor een lange vakantie. Zij starten direct alweer met de voorbereiding op het volgende seizoen. Hun nieuwe dansseizoen begint eind maart al, aangezien er een flink aantal maanden op de maandag- en/of donderdagavond getraind moet worden voor 1 (of 2) nieuwe dans(en) per groep. Voor het nieuwe seizoen zijn ze op zoek naar sportieve meisjes die het leuk vinden om te dansen. Vanaf een jaar of 4 kan je al bij de Iesselstars komen dansen. Er zijn verschillende leeftijdsgroepen bij de dansgroep. Afgelopen jaar waren er 4 verschillende leeftijdsgroepen (minioren, junioren, jeugd en hoofdklasse). De leeftijden liggen tussen de 4 en 26 jaar!

Inloopavond Dansgroep Iesselstars Olst

Op maandag 7 maart a.s. organiseert de dansgroep een inloopavond in het Olster Holstohus. Tijdens deze speciale avond wordt er een warming up gedaan en wordt er zelfs een kort dansje gemaakt. Er worden diverse pasjes aangeleerd tijdens deze avond. Dit alles onder leiding van de opgeleide trainsters. Het dansen bij de dansgarde Iesselstars is een echte sport, waarbij lichaamsbeweging wordt gecombineerd met muziek en ritmegevoel. Ook vaders en/of moeders worden uitgenodigd om te komen kijken of het allemaal goed gaat, zij worden tevens even bijgepraat over het reilen en zeilen binnen deze dansgroep. Bovendien zien zij aan het eind van deze avond ook hoe enkele dansen van het afgelopen seizoen eruit zagen. Zo krijgen ouders en de kinderen een goed idee van wat hun dochter(s) het komende jaar bij de Iesselstars gaat leren. De inloopavond start om 18.15 uur en duurt tot ongeveer 19.15. De Iesselstars trainen op de 1e verdieping in de zaal Danshuus. Voor vragen of meer informatie kunt u mailen naar iesselstars@hotmail.nl

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer