Erwin Nyhoff, Jacqueline Govaert en CCS Big Band in HOFtheater

Leestijd: 2 minuten

Erwin Nyhoff speelt op vrijdag 11 december muziek van rock legendes als Elvis Presley en Jerry Lee Lewis. Zaterdag 12 december neemt Jacqueline Govaert het muzikale stokje over wanneer ze in haar voorstelling ‘Zo Zit Dat Dus’ veel gestelde vragen beantwoord en nummers ten gehore brengt. De leerlingen van de Big Band van het Carmel College Salland geven op zondag 13 december een kerstconcert in de foyer van het HOFtheater.

Erwin Nyhoff – Kings of Rock’N’Roll
Op vrijdag 11 december speelt Erwin Nyhoff een thuiswedstrijd in het HOFtheater met zijn voorstelling ‘Kings Of Rock‘N’Roll’. De Sallandse vaandeldrager van de Nederlandse rock, gaat op zoek naar de waarheid van het rock genre en al zijn excentrieke vertolkers. Waarom schoot Elvis Presley zijn televisies kapot, trouwde Jerry Lee Lewis zijn 13-jarige nichtje, belandde Chuck Berry in de gevangenis en werd Little Richard predikant? Met live muziek van ‘Muziekhandel Droog’ in de foyer voorafgaand, in de pauze en na afloop van de voorstelling. Bezoekers krijgen bij Tivoli in Raalte op vertoon van hun theaterticket een 3 gangen theatermenu voor € 24,50 i.p.v. € 27,50. Het theatermenu dient minimaal 2,5 uur voor aanvang van de voorstelling besteld te worden. Deze voorstelling vindt plaats op vrijdag 11 december om 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 22,50.

Jacqueline Govaert – Zo Zit Dat Dus
Op zaterdag 12 december beantwoord Jacqueline Govaert in het HOFtheater de vragen die ze al haar hele muzikale leven krijgt in haar voorstelling ‘Zo Zit Dat Dus’. Mis je Krezip? Wat is er veranderd nu je moeder bent? Wie snijdt het vlees aan tafel als jij op het podium staat? Solo, in het theater, is voor Jacqueline dé plek om op intieme muzikale wijze antwoord te geven op deze en andere vragen over haar songs, muzikale heden en verleden. In de foyer speelt ‘TOEDUS’ live muziek voorafgaand, in de pauze en na afloop van de voorstelling live muziek. Deze voorstelling vindt plaats op zaterdag 12 december om 20.15 uur in het HOFtheater. Voor deze voorstelling geldt een wachtlijst.

Muziekcafé: CCS Big Band – Kerstconcert
Dertig enthousiaste leerlingen van het Carmel College Salland zorgen op zondag 13 december in de foyer van het HOFtheater voor een swingende muzikale kerstmiddag. Met veel plezier brengt de band jazz, funk en popmuziek, maar natuurlijk ook kerstnummers als ‘All I want for Christmas’ en ‘Let it snow’. Deze voorstelling vindt plaats op zondag 13 december om 15.00 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 10,00. Scholieren en studenten betalen € 5, – op vertoon van hun schoolpas.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via www.HOFinSalland.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en vanaf drie kwartier voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op www.HOFinSalland.nl.

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer
× App Salland1