34.165 Beschikbaar voor verkeersveiligheid

Leestijd: < 1 minuut


Gedeputeerde Staten van Overijssel stellen voor 2010 ruim 40 miljoen euro beschikbaar voor maatregelen en projecten die de kwaliteit van het openbaar vervoer en de bereikbaarheid en verkeersveiligheid op de Overijsselse wegen verbeteren. Naast provinciale projecten investeert de provincie ook in gemeentelijke projecten die zich onder ander richten op gedragsbeïnvloeding en het verbeteren van de doorstroming van het verkeer. Doel van de provincie is dat iedereen zich makkelijk, vlot en veilig door Overijssel kan verplaatsen, welk vervoermiddel men ook kiest.

De provincie stelt voor de gemeente Olst-Wijhe een budget beschikbaar van 34.165 voor Verkeersveiligheid

De provincie zet ook fors in op het verminderen van het aantal autokilometers en het verbeteren van de kwaliteit van het openbaar vervoer en fietsvoorzieningen. Ons doel is om in het openbaar vervoer tot 2018 een reizigersgroei van 30% te realiseren? aldus  

gedeputeerde Job Klaasen, verantwoordelijk voor verkeer en vervoer in de provincie Overijssel.

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer