2de Braderie in Wijhe in aankomst


De Algemene Wijhese Ondernemersvereniging (AWO) organiseert dit jaar 3 braderieën tijdens de Wijhese Zomerfeesten. De tweede dit jaar is op:
VRIJDAG 6 JULI VAN 14.00-21.00 uur.

Ook dit jaar met veel vertier voor jong en oud. Gezelligheid staat voorop!
Van 14.00 ? 21.00 uur staat het centrum van Wijhe dit keer in het teken van theater, muziek en entertainment. Voor jong en oud is er van alles te beleven.
Lekker snuffelen langs de vele kramen, uitrusten op de diverse terrassen en ondertussen genieten van theater, muziek en entertainment.

Voor de echte humor komen Stom & Heriie. Zij zorgen voor hilarische taferelen. De mensen van theaterbureau Lokate zullen op stelten langs de kramen lopen. Toneelgroep Tavenu zal ook op diverse plekken in de winkelstraat aanwezig zijn.

De muziek wordt op deze braderie helemaal super. Olivia Suikerspin en Johnny Popcorn maken muziek en entertainment voor jong en oud in de sfeer van vervlogen tijden van de muziekfilms.
Tussendoor is Ben de Banjoman van de partij. ?s Avonds is de Tismawajewendband in de winkelstraat om de sfeer nog meer te verhogen. Naast al deze muziekvormen is gitaarschool van Mariet ten Kate en showcorps Amacitia geven ?s avonds een optreden. Voor de kinderen is  er een schmink kraam en natuurlijk een springkussen aanwezig.

Als om 21.00 uur de braderie ten einde loopt begint de muziek op de Wijhese terrassen en kan het feest doorgaan tot in de late uurtjes.
Dus er zijn voldoende redenen om op VRIJDAG 6 Juli  van 14.00-21.00 uur een bezoek te brengen aan het gezellige centrum van Wijhe.

Sportnieuws uit de regio Salland

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie