26 oktober oudpapier inzameling buitengebied Olst

Carnavalsvereniging “Iesselzotten Olst” neemt de inzameling van oud papier in het buitengebied van Olst voor haar rekening (zie eind bericht voor de betreffende straatnamen). Vanaf 09:00 uur worden de genoemde straten door vrijwilligers bezocht. De inzameling vindt 1x per 2 maanden plaats op de laatste zaterdag van de even maanden. De volgende inzameling is dan de laatste zaterdag van de 12e maand, op 28 december.

In de tussenliggende periode kan het oud papier, net als oud ijzer, iedere zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur aangeboden worden bij de container van de Olster Harmonie bij DéGé aan de Meente in Olst. Voor meer informatie over het inzamelen van oud papier in uw gebied, kunt u uw vragen mailen naar stichtingGIOW@gmail.com. Voor de inzameling in het buitengebied van Olst kunt u eventueel ook rechtstreeks contact opnemen met de Iesselzotten: bestuur_iesselzotten@hotmail.com.

Straten behorend tot ‘buitengebied Olst’:

Rijksstraatweg (onderaan de dijk N337 richting Den Nul)

Jan Schamhartstraat (buiten de bebouwde kom)

Oude Allee

Randerstraat

Boekhorsterstraat

Diepenveenseweg (v.a. Randerstraat tot Lange Dijk)

Kleistraat

Kotterikstraat

Bruinsweg

Dingshofweg

Steunenbergerwe

Sportnieuws uit de regio Salland

 • Inhoud 395ste uitzending Salland Sport

  Morgen (zondag) is tussen 14:00-17:00 uur is de 395ste uitzending van Salland Sport (voorheen Airplay Sport) op Salland1 te horen. Daarin wordt er verslag gedaan van Rohda Raalte – FC Winterswijk (1E), ATC 65 – Wijhe ‘92 (2J) en de 2e helft van de damesvoetbalwedstrijd Loenermark VR1 – Overwetering VR1 (begint om 13.00 uur). Daarnaast zijn er tussen 4 en 5 uur nabeschouwingen met trainer Sander Poll van SC Overwetering, Ozan Ihtiyar van Mariënheem en Maikel Jansen of Lorkeers van SC Wesepe.

  De handbalnabeschouwingen tussen 16.00 en 17.00 uur zijn met Jeske Blom van Wijhe ’92 dames 1 en trainer Gert Wessels van H.H.Z.D. dames 1. Daarnaast hebben we wellicht ook nog een nabeschouwing met SC Overwetering dames 1.

  Verder houden we de wedstrijden bij van alle voetbalwedstrijden uit Salland en de Eredivisie, hoor je het laatste sportnieuws uit Salland en alle uitslagen en standen uit Salland.

  Heb je zelf nog sportnieuws uit Salland dat je onder de aandacht gebracht wil hebben? Dan kun je dat mailen naar sport@salland1.nl, een bericht sturen via Twitter (@Salland_Sport) of Facebook (facebook.com/SallandSport). Tijdens de uitzending kun je bellen of appen naar de studio via 0572-360188.

  Salland Sport is elke zondag te beluisteren tussen 14.00 en 17.00 uur op Salland1 via 105.1 en 105.7 FM, online via salland1.nl/luisteren, DAB+ en via de kabelradio op 104.1FM.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie