Politiek-café over mantelzorg

Leestijd: < 1 minuut


D66 Olst-Wijhe organiseert op donderdag 16 april een politiek-café over mantelzorg in onze gemeente. Centraal staan de vragen hoe de ondersteuning van mantelzorgers anders en beter kan en waar mantelzorgers behoefte aan hebben. Het politiek-café vindt plaats in de Brasserie van het Holstohus en duurt van 20.00 tot 22.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur.

Er wordt heel veel over mantelzorgers gesproken, maar niet vaak mét hen. Daar wil D66  Olst-Wijhe verandering inbrengen.  Op 16 april staan de ervaringen van mantelzorgers centraal. Is de zorg bijvoorbeeld te combineren met werk en privé en wat verwachten mantelzorgers van de overheid?

Presentaties zijn er van Jan schepers van de landelijke organisatie voor mantelzorgers, Mezzo, en van Ina Hoogsteder en Herma Spoolder van de Vrijwillige Thuiszorg Overijssel.  Mantelzorgers, vrijwilligers en betrokken inwoners zijn hierbij van harte uitgenodigd om over dit onderwerp mee te praten.

 

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer