Éénlijns tekenaar en live muziek in de Olsterhof


Op zaterdag 6 en zondag 7 december kunt u bij de Olsterhof  ?éénlijns tekenaar? Henk Jansen aan het werk zien en ondertussen luisteren naar live jazz muziek van Musique au fond.  Tekeningen van huizen, gebouwen, dieren, bloemen of mensen allemaal in één lijn zonder kruisingen en onderbrekingen. Soms van een verrassende eenvoud, soms van een enorme, bijna niet te volgen complexiteit. De in Olst woonachtige Henk Jansen geeft op beide dagen doorlopende demonstraties van deze bijzondere tekenkunst.

Musique au fond bestaat uit Paul Hes en Henny van Lunteren. Zij weten als zeer ervaren jazzmuzikanten op een stijlvolle én swingende manier de juiste sfeer te creëren door precies die muziek te spelen die past bij de gebeurtenis en de omgeving. Ze spelen stukken uit het jazz- en evergreenrepertoire: swingend en stimulerend, of delicaat en ontroerend; altijd op een aangenaam volume.

Beide activiteiten zijn gratis mee te maken en maken deel uit van het koopweekend  bij de Olsterhof aan de Aaldert Geertsstraat 16 in Olst. Meer informatie is te vinden op www.olsterhof.nl

 

Sportnieuws uit de regio Salland

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie