Nederland Leest 2014: Eén maand, één auteur, één boek

Leestijd: < 1 minuut


Een vlucht regenwulpen van Maarten ‘t Hart is het boek dat centraal staat tijdens de leescampagne Nederland Leest van zaterdag 1 t/m zondag 30 november 2014. Leden krijgen het boek gratis bij de Bibliotheken in Nederland, zodat heel Nederland er samen over kan praten.

Gratis boek voor Bibliotheekleden

Bibliotheekleden kunnen vanaf zaterdag 1 november een speciaal exemplaar van Een vlucht regenwulpen gratis afhalen in alle vestigingen van de Bibliotheek Raalte, zolang de voorraad strekt. Er is ook een aantal grootletterboeken beschikbaar.
Voor wie nog geen lid is van de Bibliotheek is Nederland Leest een mooie aanleiding om lid te worden.
Verhalen over vogels Voor wie meer wil weten over regenwulpen en andere vogels is er op woensdag
12 november een vertelavond met verhalen over vogels. De vertelavond van Vertelkring ?Sprekend Raalte? vindt plaats in het Kulturhus in Raalte. Toegang is gratis. Aanmelden kan via vertelkringsprekendraalte@gmail.com .

Unieke App: Maartens Vogel Machine

Het boek Een vlucht regenwulpen komt voor de lezer helemaal tot leven met de unieke Nederland Leest App: Maartens Vogel Machine. Lezers kunnen zich auditief onderdompelen in het boek door tijdens het lezen geluiden af te spelen van vogels uit het boek, zoals de hop en de kauw en natuurlijk de regenwulp zelf. Bovendien heeft de app nog meer verrassende mogelijkheden. Deze gratis app is vanaf 1 november te downloaden voor IOS en Android.

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer