Nog één keer “het kozakkenkamp”

Leestijd: < 1 minuut


Op zaterdagmiddag 11 oktober bij het Infocentrum IJssel Den Nul spelen de spelers van toneelvereniging Herman Heijermans nog één keer het stuk ?het kozakkenkamp?. Dit stuk was een doorslaand succes tijdens het nazomerfestival op de Haere.

Ga 200 jaar terug in de tijd naar de periode dat de Kozakken Nederland wilden bevrijden van de Fransen. Passend in de omgeving waar ze werkelijk rondliepen.  Waar generaal Alexander von Benckendorff opdracht gaf een schipbrug over de IJssel tussen Fortmond en Veessen te bouwen. Zo gaan de spelers / speelsters van Herman Heijermans nader in op gebeurtenissen in een Kozakkenkamp, onder leiding van general Alexander tijdens het vijf maanden durende beleg van het door de Fransen bezette Deventer. Het stuk duurt minder dan 30 minuten.

Zaterdag 11 oktober, aanvang 16:00 bij het infocentrum IJssel Den Nul.
Toegang gratis

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer