Alzheimer Café: Communicatie in de familie

Leestijd: < 1 minuut


Maandag 16 september aanstaande is er weer een Alzheimer Café met als thema: Communicatie in de familie. Belangstellenden zijn van harte welkom in Zalencentrum De Horst, Kerkstraat 5 in Deventer. Gert Machiels, sociaal psychiatrisch verpleegkundige van Dimence, komt uitleg geven over de communicatie in de familie als er sprake is van dementie of geheugenproblemen. Om 19.30 uur start het programma. De zaal is vanaf 19.00 uur open zodat er eerst rustig een kopje koffie of thee gedronken kan worden. De toegang is gratis, evenals de parkeergelegenheid. De Horst is rolstoeltoegankelijk.

Wat is het Alzheimer Café?
Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Maar ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De gasten kunnen met elkaar praten over wat ze meemaken, over dementie en over mogelijkheden voor hulp- en dienstverlening. En dat allemaal in een gemoedelijke sfeer. Het programma duurt ongeveer twee uur. In Deventer is er iedere derde maandag van de maand een Alzheimer Café. Het Alzheimer Café wordt ondersteund door Carinova, Zorggroep Solis, Dimence, Raster/Focus en Alzheimer Nederland.

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer