Deuren ZZP & MKB Café Olst-Wijhe weer open

Leestijd: < 1 minuut


Nu de vakantieperiode voor de meesten van ons achter de rug is, is het tijd om weer in actie te komen. Hiervoor zwaaien op donderdagavond 5 september a.s. de deuren van het ZZP & MKB Café Olst-Wijhe weer open. Van 19.00 uur tot 21.00 uur zijn ZZP?ers en MKB?ers welkom bij De Lepelaar, Boxbergerweg 31, 8121 PS Eikelhof. Het doel van de bijeenkomsten is en blijft op informele manier kennismaken met collega-ondernemers, ideeën op doen en wie weet vloeit er nog werk uit voort.

Wederom hebben we een interessant en vooral interactief programma opgesteld en bezoeken we een bijzondere locatie in onze gemeente. Peter en Carla Vrielink zijn de uitbaters van De Lepelaar en vertellen meer over de mogelijkheden die dit Sallandse horecabedrijf biedt. Marian Diepman organiseert een zakelijke speeddate waardoor je in korte tijd verschillende collega-ondernemers te spreken krijgt. Een leuke manier om met elkaar kennis te maken maar ook een goed moment om je pitch te oefenen. Benieuwd wat jouw kleding en de kleuren die je draagt over jou vertellen? Witha Bolijn van De Kunst van Stijl geeft je inzicht in hoe je kleding en kleur effectief kunt inzetten als communicatiemiddel. Laat je door Witha inspireren en informeren over wat bij jou persoonlijkheid past. Uiteraard is er voldoende tijd om informeel met elkaar te netwerken. De toegang tot het ZZP & MKB Café is gratis, gelieve vooraf aan te melden via http://www.zzpcafe.com

Het ZZP & MKB Café Olst-Wijhe wordt belangeloos georganiseerd door Angelieke Huisman ? Stichting Kulturhus, Marijke Scherpenzeel ? HRM-adviseur,  Simon Ouwerkerk ? Visueel Communicatiebureau Ouwerkerk,  Maaike Wehrle ? Wehrle Tekst & Communicatie, Frans Ruiter ? Ruiter Belastingadvies en Lisanne Spanbroek ? Castiel: HRM, Marketing en Communicatie.

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer