Gezocht: Vrijwilliger voor mensen met dementie

Leestijd: < 1 minuut


Ben jij de vrijwilliger binnen de gemeente Olst-Wijhe of in Heino die af en toe tijd wil doorbrengen met iemand met geheugenproblemen? De partner heeft dan even een paar uurtjes voor zichzelf. Zo is er iemand met de dagelijkse zorg voor haar dementerende partner. Geen enkel probleem voor haar, ze staat dag en nacht voor hem klaar. Alleen zou zij zo graag één avond in de week naar een leuke activiteit willen. Na die avond kan mevrouw de zorg weer met nieuwe energie oppakken.


Wil je meer weten?

Als vrijwilliger krijg je een basiscursus aangeboden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Herma Spoolder, Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg Constantijnstraat 32A, Nijverdal 0548 ? 638 830 hspoolder@vrijwilligethuiszorg.nl. De Vrijwillige Thuiszorg heeft naast deze zorgvragen ook nog andere leuke, inspirerende en uitdagende zorgvragen, kijk eens op de website:www.vrijwilligethuiszorg.nl. Samen sterk voor de informele zorg!

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer