officiële oplevering van de Ter Stegestraat

Leestijd: < 1 minuut


Sinds kort is in Olst de reconstructie van de Ter Stegestraat en omgeving klaar en dit was woensdag 26 juni aanleiding voor een officiële oplevering. Na een korte toespraak door wethouder Cor van den Berg vertelde Heidy van Essen, verkeersouder, dat de scholen het erg fijn hebben gevonden dat naast de bewoners, ook zij vanaf het begin bij de plannen zijn betrokken: ?De scholen staan in een wijk waar mensen wonen en werken en met elkaar moeten we ervoor zorgen dat het verkeersveilig is.? De verkeersouders hebben spelregelkaartjes gemaakt met daarop de vijf spelregels voor een verkeersveilig schoolomgeving.

De kaartjes zijn verspreid onder de schoolkinderen en worden ook nog verspreid in de buurt. Daarnaast hebben de kinderen samen met de wethouder in de trottoirs rondom de scholen 26 stoeptegels gelegd met daarop tekeningen over verkeersveiligheid. De tekeningen zijn door de kinderen van de drie scholen gemaakt.

 

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer