Nog enkele kaarten beschikkbaar voor première documentaire-film”

Leestijd: < 1 minuut


Op vrijdag 3 mei a.s. zal de documentaire van Peter Schoof (o.a. van TV-Oost)  ?In Memoriam Hertha Aussen? in première gaan welke is gemaakt door Peter Schoof. Peter Schoof heeft zich verdiept in het verhaal achter Hertha Aussen.
De documentaire belicht drie verhaallijnen die samenkomen. Op de eerste plaats het verhaal van Netty Hietkamp, de vriendin van Hertha met wie ze intensief heeft geschreven vanuit Kamp Westerbork. Daarnaast het verhaal van de man die de laatste brief die Hertha langs de spoorlijn vond. Het is de brief die Hertha vanuit de trein richting Auschwitz nog schreef en uit de wagon heeft gegooid. De documentaire zal worden ondersteund met beelden en de verhaallijn van de voorstelling in Wijhe vorig jaar april.

Kaarten voor deze bijzondere première zijn GRATIS (max. 4 per pers.) af te halen bij: Elferink Mode ? Langstraat 61 ? 8131 BB  Wijhe Tel: 0570-521253

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer