Nieuw Cultuurcafé Olst-Wijhe

Leestijd: < 1 minuut


Bent u kunst- en cultuurminnend en woont u in de Gemeente Olst-Wijhe en heeft u behoefte aan een groter kunst- en cultuurnetwerk binnen de eigen gemeente, of bent u op zoek naar een cultuurpartner om samen een droom mee te verwezenlijken? Heeft u veel plannen, maar geen tijd en middelen voor de uitvoering? Kom hiervoor op donderdag 18 april naar het nieuwe Cultuurcafé en ontmoet inspirerende mensen uit de gehele gemeente. Maak verbindingen zowel op praktisch, kunstzinnig, creatief en geografisch gebied, denk mee over gezamenlijke projecten, doe kennis op via inspirerende spreker en stap op de zeepkist en deel uw plan/oproep etc. binnen 2 minuten met een enthousiaste groep. Neem iets mee wat oranje is en drie weken in de hal van het Holstohus mag staan/hangen (denk aan oranje kunstvoorwerpen, feestartikelen, gebruiksvoorwerpen, hakschoenen, kerstballen, alles is goed zolang het maar oranje is). Hiermee creëren we gezamenlijk een oranje ?Kunstwerk?, zodat Konings/Koninginnedag in het Holstohus niet onopgemerkt voorbij zal gaan.

Het Cultuurcafé is op donderdag 18 april 2013 van 18.00 tot 19.30 uur (inloop vanaf 17.30 uur) in de Brasserie in het Holstohus te Olst. Een kop soep wordt u gratis aangeboden door de Brasserie en een kop koffie/thee wordt u gratis aangeboden door Stichting Kulturhus Olst Wijhe, de overige consumpties zijn voor eigen rekening. Opgave het liefst even vooraf, zodat we een idee hebben hoeveel mensen we kunnen verwachten, via k.koster@kulturhusolstwijhe.nl

 

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer