18-jarige Raaltenaar Stijn Bultman prof bij Heracles

Stijn Bultman zijn jongensdroom is uitgekomen. De verdediger uit Raalte heeft een profcontract getekend bij Heracles Almelo, dit onder toeziend oog van zijn trotse familie.

Stijn sloot op 8-jarige leeftijd al aan bij de FC Twente-Heracles academie en tien jaar later is al het harde werken beloond met een contract. Al sinds april trainde Stijn mee met de hoofdselectie en ging onlangs ook mee op trainingskamp van de eredivisieclub.

Tekst gaat verder onder de foto…

Mooie beloning
Heracles heeft zich, met deze overeenkomst, verzekerd tot 2025 van de diensten van Stijn, met nog een cluboptie van één jaar. Bij de ondertekening van het contract glunderde Stijn Bultman van trots. Zo vertelde de nieuwe nummer 35 van Heracles op de clubsite: “Het is een schitterend moment in mijn leven. Ik werk hier al mijn hele leven naar toe en dat ik nu mijn eerste contract kan tekenen, is een mooie beloning voor het harde werk. Het volgende doel: mijn officiële debuut.”

Foto’s: Facebook pagina

Erik van Luttikhuizen
HOOFDREDACTEUR - - Momenteel bekleedt de 55 jarige Erik de functie van hoofdredacteur en is dagelijks werkzaam op de hoofdredactie in Wijhe. - - Daarnaast is de geboren en getogen Deventenaar (onbezoldigd) actief als verslaggever bij alle Go Ahead Eagles wedstrijden. Dat verslag is wekelijks te horen in Salland Sport.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer