10e editie Triatlon Heino bij zwembad De Tippe

Op zaterdag 26 augustus organiseert Vrienden van De Tippe alweer de 10e editie van de Triatlon Heino bij zwembad De Tippe. Met opnieuw Fakkert Diervoeders als trotse hoofdsponsor maken we er weer een uniek sportevenement van met een prachtig parcours!

De kidstriatlon was vorig jaar één groot succes! Daarom is er ook dit jaar voor de kleine kinderen van 6 t/m 12 jaar een kids-parcours uitgezet. Tijdens de kidstriatlon mogen de kinderen samen met vriendjes en vriendinnetjes de elementen van de triatlon uitvoeren, 4 banen zwemmen (100 meter), 2 km fietsen en tot slot onder luid applaus een kilometer hardlopen om vervolgens te finishen en de felbegeerde medaille in ontvangst te nemen. De verschillende onderdelen worden in verband met de veiligheid voor de kinderen allemaal uitgevoerd op het zwembadterrein.

Mooie kennismaking
Deelnemers van de 1/8e triatlon zwemmen eerst 500 meter zwemmen, fietsen 22,5 kilometer en lopen als laatste 5 kilometer. De Fakkert Diervoeders 1/8e triatlon is een mooie kennismaking met de triatlonsport maar ook ontzettend leuk om samen te doen met collega’s, vrienden of je gezin!
Triatleten, recreant of gevorderd? Dat maakt bij ons niets uit! Wees van harte welkom en geniet van ons zwembad en de prachtige fiets- en looproutes!

Vrijwilligers gezocht
Voor de organisatie van de triatlon kunnen we nog wel een aantal vrijwilligers gebruiken. Voor tijdwaarneming, verkeer regelen, inschrijvingen, uitreiken van de medailles, de kidstriatlon of langs de route. Lijkt het jou leuk deze ochtend te helpen. Neem dan contact op met Henk Schrijver door een mailtje te sturen naar info@vriendenvandetippe.nl

Aanmelden
Opgeven kan via https://www.vriendenvandetippe.nl/evenementen/mini-triatlon-tippe/ 
Deelname voor kinderen is gratis. Individueel betaal je €12,50,- In een estafetteteam €6,-p.p. De eerste serie start om 09:00 uur. De Kids-triatlon start om 10:30 uur. Het maximale aantal deelnemers is 100 personen. Geef je snel op!

Actiefoto Triatlon Heino bij zwembad De Tippe / Foto van: zwembad De Tippe

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer