100ste editie Feestweekend Lierderholthuis: abseilen van de kerk

Aankomend weekend, 30 juni t/m 2 juli, vindt alweer de 100ste editie van ‘Feestweekend Lierderholthuis’ plaats. Om dat te vieren wordt er groots uitgepakt. Mark Wijdenes, één van de organisatoren van het feest, vertelt onder andere over de programma-inhoud en wat het feest zo bijzonder maakt.

”De tent staat inmiddels en vanavond gaan we beginnen met de hele opbouw. Van bar tot podium en de hele inrichting”, vertelt Mark enthousiast. ”Morgenavond zetten we onder andere nog een welkomstbord neer en kan het bijna allemaal beginnen. We zijn er in ieder geval klaar voor om het feest lekker door te laten gaan.” Het team is dan ook al sinds januari bezig met de voorbereidingen: ”Je moet toch vroegtijdig met elkaar vergaderen om te weten wie wat precies gaat doen en om ervoor te zorgen dat het allemaal gaat lopen.”

Extra uitpakken
Omdat het de 100ste editie is, wordt er dit jaar extra uitgepakt: ”Zo is het voor iedereen mogelijk om dit weekend van de kerk in het dorp te tokkelen en abseilen en is er een mooi programma met verschillende bands, waaronder rockcoverband The Streets.
Deze editie staat overigens niet alleen maar in het teken van activiteiten. Er wordt namelijk ook teruggeblikt op het 100-jarig bestaan van het evenement: ”Er komen spandoeken met oude foto’s te hangen. Deze zullen dienen als een soort tijdslijn van mooie herinneringen en gebeurtenissen. Ook is er een gezellige avond georganiseerd voor oud-bestuursleden waarin zij in het zonnetje worden gezet.”

Dorpsgevoel
Wat het feest volgens Mark zo mooi maakt, is het dorpsgevoel: ”Mensen uit het dorp en omstreken komen naar het feest en kennen het dorp. Er is veel samenhang en de bezoekers komen graag om de gezelligheid op te pikken. Veel plezier met elkaar en zorgen dat je vooral veel lol hebt, dat is echt wel belangrijk hier”, voegt de organisator uit Lierderholthuis er nog aan toe.

Voor jong en oud
Vanwege de vele activiteiten en veelzijdige muziek, is het feest voor jong en oud. Dat is iets waar Mark dan ook extra nadruk op wil leggen: ”Het is mogelijk om met de hele familie te komen en iedereen is welkom. Op die manier willen we de 100ste editie met elkaar vieren.”

Klik hier voor het volledige programma en tickets.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,063VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer