100 jarig bestaan ‘De Gouden Emmer’ Heino

In Heino gaat men het 100-jarig bestaan van basisschool De Gouden Emmer alsnog vieren. Door de coronapandemie moest het feest in 2021 uitgesteld worden.

Dus twee jaar na het officiële 100-jarige bestaan gaat men het alsnog vieren. En dat gebeurd met een speciale feestweek vol diverse activiteiten.

Buremeester Dadema

Deze week is gepland van 27 tot en met 30 juni en zal geopend worden door de burgervader van Heino, de heer Martijn Dadema, die de feestweek officieel opent op dinsdag 27 juni 2023.

Activiteiten

Men kan rondom de school in Heino diverse activiteiten verwachten zoals het begraven van een tijdcapsule, een uitdagende ‘wipe-out’ met springkussens en stormbanen, diverse workshops en een afsluitende theatervoorstelling.

De te begraven tijdcapsule zal gevuld worden met unieke creaties van de leerlingen. Hiermee wordt een stukje huidige schoolcultuur bewaard voor toekomstige generaties.

Geschiedenis

Een ander hoogtepunt van de feestweek vindt plaats op vrijdag, met de unieke muziek- en theatervoorstelling “Reis om de wereld”, die door alle leerlingen van de school wordt opgevoerd.

Na de voorstelling nodigt De Gouden Emmer alle leerlingen, ouders, oud-leerlingen en oud-docenten uit om de school te bezoeken. De school zal prachtig ingericht zijn met door kinderen gemaakte duurzame kunst, evenals foto’s en voorwerpen die de rijke 100-jarige geschiedenis van de school tonen.

Erik van Luttikhuizen
HOOFDREDACTEUR - - Momenteel bekleedt de 55 jarige Erik de functie van hoofdredacteur en is dagelijks werkzaam op de hoofdredactie in Wijhe. - - Daarnaast is de geboren en getogen Deventenaar (onbezoldigd) actief als verslaggever bij alle Go Ahead Eagles wedstrijden. Dat verslag is wekelijks te horen in Salland Sport.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer