Massale vechtpartij naast A2 na Fortuna Sittard Go Ahead Eagles

Na de wedstrijd van Go Ahead Eagles tegen Fortuna Sittard zijn zondagavond supporters van beide clubs massaal met elkaar op de vuist gegaan. Dat gebeurde op een terrein naast de A2.

Op beelden die de politie nu in handen heeft is te zien dat tientallen supporters elkaar onder meer met riemen te lijf gaan.

De politie laat weten op te hoogte te zijn van de vechtpartij. “Maar er is geen aangifte gedaan en we gaan niet verder onderzoek doen”, aldus een woordvoerder die het tegen de regionale omroep L1 meld.

Volgens VKMag zouden de supporters van Fortuna Sittard en Go Ahead Eagles met elkaar hebben afgesproken om op de locatie te vechten. Fortuna won de wedstrijd in eigen huis met 1-0 en heeft daarmee ten koste van de Deventer club goede zaken gedaan in de degradatiestrijd.

Redactie
Redactie
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,025VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer