Lezing over hersenen en gezonde leefstijl in de Bibliotheek in Olst

De grijze massa in ons hoofd, het brein, de woonplaats van ons verstand en ons gevoel. De hersenen spreken tot onze verbeelding, maar wat weten we er eigenlijk van? Op donderdagavond 24 november geeft Moniek Beltman van de Hersenstichting een lezing in de Bibliotheek in Olst.

Onze hersenen zijn belangrijk bij alles wat we doen: van lopen tot onthouden en van emoties tot ingewikkelde denkprocessen. Onze hersenen maken ons tot wie we zijn. Maar gezonde hersenen zijn niet vanzelfsprekend. Mensen kunnen getroffen worden door allerlei soorten hersenaandoeningen.

Gelukkig kan iedereen zelf veel doen om de gezond van de hersenen te bevorderen. Een gezonde en actieve leefstijl houdt de hersenen in goede conditie.

Moniek Beltman werkt voor de Hersenstichting en geeft over dit onderwerp een interactieve lezing in de Bibliotheek in Olst. Vanaf 19 uur worden bezoekers welkom geheten met koffie of thee. De lezing begint om 19.30 uur en is gratis toegankelijk. Wie zeker wil zijn van een plekje, doet er goed aan te reserveren via www.bibliotheeksalland.nl/agenda.

De lezing wordt gehouden bij de landelijke campagne Nederland Leest met als thema ‘Oud worden, jong blijven’. In de bibliotheek in Olst staat de hele maand november een fototentoonstelling over ouder worden en jong blijven door Jean Nieuwenhuis.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,020VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer