Jumping Indoor Luttenberg komend weekend in Manege de Luttenberg

Vanaf dinsdag 8 tot en met zaterdag 12 november vindt weer een nieuwe editie van Jumping Indoor Luttenberg plaats in Manege de Luttenberg. De organisatie van dit prestigieuze concours hippique is onder andere in handen van Paardensportvereniging Luttenberg.

Verschillende klassen en gerenommeerde jury

Het programma van Jumping Indoor Luttenberg start op dinsdag. Verdeeld over de dagen verschijnen allerlei verschillende klassen aan de start. In het donderdagprogramma is een extra klasse (1.00 meter) opgenomen. Een gerenommeerde gastjury (waarin ook internationaal springruiter Hendrik Jan Schuttert) geeft uitleg over de verrichtingen van de combinaties. Vrijdagavond kunnen de bezoekers kijken naar de spannende rubriek ‘Speel uw Spel’, waarbij combinaties uit verschillende klassen strijden om een prijzenpot van 250 euro.

Roelofsen Horse Trucks Winter Classics en reünie voor oud-leden ponyclub de Heuvelruitertjes
Bekende namen verschijnen aanstaande zaterdag aan de start om de grote prijzenpot te bemachtigen. Hoogtepunt is de finale om de Grote Prijs van Luttenberg op de zaterdagavond. De dag/week wordt afgesloten met een Ruiterbal.

Foto: Roelofsen Horse Trucks Winter ClassicsDie avond is er bovendien een reünie voor alle oud-leden van ponyclub de Heuvelruitertjes. Alle oud-leden en alle anderen die op wat voor manier dan ook betrokken zijn geweest bij de ponyclub zijn welkom. De reünie begint rond 21.00 uur, maar de organisatie nodigt iedereen al om 20.30 uur uit om nog even naar het concours te bekijken. Foto’s en video’s van vroeger zijn welkom. Mail daarvoor naar: mheuven@me.nl of stuur een berichtje naar de facebookpagina reünie pc Heuvelruitertjes Luttenberg.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,020VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer