Extra vaccinatielocatie bij Sportcentrum Tijenraan in Raalte

ZWOLLE – GGD IJsselland opent komende weken extra vaccinatielocaties, waaronder in Sportcentrum Tijenraan in Raalte. Sinds 7 november kunnen inwoners uit de gemeente Raalte en omgeving zich daar elke maandag laten vaccineren. Zij kunnen hiervoor een afspraak maken op planjeprik.nl of door te bellen naar 0800-7070.

Uit voorzorg wordt een coronavaccinatie aangeboden, omdat in het najaar de coronabesmetingen weer toenemen en voor mensen met een kwetsbare gezondheid kan dit erg vervelende gevolgen hebben. “Deze herhaalprik tegen corona verbetert de kwaliteit van het afweersysteem en daarmee wordt de kans op een ziekenhuisopname of levensbedreigende situatie kleiner.

Daarnaast is de herhaalprik nodig om de zorg bereikbaar te houden en om druk op de samenleving, door bijvoorbeeld uitval van personeel, te voorkomen”, zo stelt GGD IJsselland.

De herhaalprik is er voor iedereen van 12 jaar of ouder die de basisserie tegen corona heeft gehad én minimaal drie maanden geleden de laatste prik of een coronabesmetting heeft gehad.
Zie verder

https://www.ggdijsselland.nl/home/coronavirus/locaties-corona/

Vergeet niet een geldig ID-bewijs en een mondkapje mee te nemen.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,012VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer