Mijn naam is Stefan van Riel en sinds mijn 16de  al bezig met radio. Sinds bijna 8 jaar actief als medewerker en eindredacteur van het radio sportprogramma Airplay Sport. Dit initatief is mede ontstaan door mijn passie voor sport en muziek  en  de aandacht die ik miste voor de sport. Het sportprogramma en daarmee mij kun je elke zondag tussen 14:00 – 17:00 horen op Salland1.

Airplay Sport is het sportprogramma van voorheen Airplay Radio en nu Salland1. Het programma is elke zondag te horen tussen 14:00-17:00 uur.

In Airplay Sport wordt wekelijks LIVE verslag gedaan van voetbalwedstrijden en zo nu en dan ook sportactiviteiten. Verder zijn er elke week nabeschouwingen te horen van de voetbal- en handbalwedstrijden van het 1ste, wordt het laatste sportnieuws behandeld en wordt er aandacht besteed aan zo veel mogelijk sportactiviteiten d.m.v. interviews en reportages. Daarnaast is het sportprogramma erg actief met nieuws op deze site en op de sociale media kanalen van Airplay Sport op Facebook, Twitter en YouTube.

Airplay Sport is gericht op de gemeente Olst-Wijhe. De reden hiervoor is dat het programma startte in (j2010aartal) op de voormalige omroep Airplay Radio van de gemeente Olst-Wijhe. Sindsdien is er een netwerk opgebouwd in die gemeente waar veel tijd en moeite in heeft gezeten. Het is daarom niet mogelijk om van de een op de andere dag de gemeente Raalte erbij te betrekken.

De langetermijnvisie van het programma is echter wel om de gemeente Raalte erbij te betrekken. Hiervoor zal een netwerk moeten worden opgebouwd en zal het aantal vrijwilligers ongeveer moeten worden verdubbeld. Heb je interesse om aan het programma mee te werken? Check dan deze vacatures voor vrijwilliger uitzending en/of online (link) of vrijwilliger contactpersoon gemeente Raalte (link).

Contactgegevens Airplay Sport (algemeen):

Mail: sport@salland1.nl

Facebook: facebook.com/airplaysport

Twitter: twitter.com/airplaysport

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCyP5L9sOqLj8xC7qHlSKpLg

 

 

 

 

Contactgegevens:

Mail : sport@salland1.nl

FB : facebook.com/airplaysport

twitter : twitter.com/airplaysport

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie